Canneloni cu carne





Ingrediente:
  • 15 foi lasagna
  • 500 g carne tocata
  • 2 cepe
  • 2 ardei
  • patrunjel verde
  • cas
  • rosii
  • busuioc
  • sare,piper
  • ulei
  • 1 ou
  • 250 g smantana

Mod de preparare:

Calim ceapa si ardeiul taiate marunt in putin ulei, adaugam carnea tocata si le calim impreuna cca 5-10 minute. Condimentam cu sare si piper si lasam sa se raceasca. 
Dupa ce s-a racit adaugam un ou si patrunjel verde tocat.
Punem o oala cu apa si putina sare la fiert si cand da in clocot adaugam foile de lasagna, pe rand,dupa care le scoatem pe o farfurie.
 Punem intr-un capat de lasagna o lingura plina cu amestec de carne si rulam incet sa nu iasa compozitia. 
Ungem o forma cu ulei sau unt si punem rulourile in forma.
Deasupra intindem uniform smantana, taiem rosiile felii si peste razalim cas. 
Presaram putin busuioc si dam la cuptor pentru cca 30 de minute. 
Servim cald.
Pofta Buna !!



Comentarii