Quiche Lorraine






  • Ingrediente crusta : 
  • 250 g faina alba,
  • 130 g unt,
  • 1 galbenus de ou,
  • un praf de sare,
  • Umplutura: 
  • 3 oua,
  • 200 g iaurt Nutriday ,
  • 200 g cascaval,
  • 100 g muschi file,
  • 150 g piept de pui,
  • un praf de sare si piper,
  • 1 ceapa  alba,
  • busuioc

Mod de preparare:

Framantam un aluat din ingredientele de mai sus .
 Punem aluatul intr-o folie alimentara si il dam la frigider pentru 30 de minute.
Pieptul de pui il taiem cubulete sau felii si il calim intr-o lingura de ulei. 
Ceapa se taie julienne, razalim cascavalul, muschiul file il taiem cubulete. 
Batem ouale ca pentru omleta si le amestecam cu iaurtul si cascavalul, condimentam cu sare si piper.
Intindem aluatul intr-o tava cu pereti detasabili si dam tava la cuptor pentru 10-15 minute. 
Peste aluat intindem 1/2 din ceapa, carnea, peste carne adaugam restul de ceapa iar pe deasupra adaugam compozitia cu iaurt.  
Presaram putin busuioc si dam tava la cuptor pentru cca 40 de minute dupa care o putem servi .
Pofta Buna !



Comentarii