Ciorba de tarhon
Ingrediente:
- 2 cepe
- 1 morcov
- 1 radacina patrunjel
- 1 cana orez
- 1 buc costita afumata
- tarhon proaspat
- 3 cuburi de bors
- sare,
- piper,
- vegeta
- 1 ou
- 2 linguri smantana
Mod de preparare:
Punem la calit ceapa,morcovul si radacina de patrunjel taiate marunt.
Dupa ce s-au calit se adauga sare,piper boia,se pune costita taiata se adauga apa si se lasa la fiert.
Cand este fiarta carnea,se adauga cuburile de bors si tarhonul taiat marunt (numai frunzele),se mai lasa putin la fiert si se adauga orezul spalat.
Cand s-a fiert si orezul se adauga oul batut amestecat cu smantana si se amesteca putin sa se faca zdrentele.
Pofta buna !
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Daca iti place lauda-ma,daca nu,barfeste-ma dar nu prea tare !!