vineri, 26 mai 2017

Bruschette cu rosii si busuioc





Bruschetele au aparut ca specialitate cu multi ani in urma in Italia, istoria lor este simpla datorita ingredientelor principale: paine, usturoi si ulei.
Adevarul este ca in ziua de azi se consuma peste tot in lume ca fiind delicatese si se pot savura in orice combinatie.


Ingrediente:
  • felii mici de paine,
  • usturoi,
  • rosii,
  • ulei de masline extravirgin,
  • busuioc (eu nu am avut proaspat si am folosit pesto)
  • sare,piper.

Mod de preparare:

Feliile de paine le punem in prajitorul de paine.
 Pana se rumenesc decojim rosiile si le taiem cubulete. 
Curatam usturoiul. 
Ungem feliile de pine pe o parte si pe alta cu muuult usturoi,le ungem pe urma cu pesto de busuioc,adaugam cubulete de rosii. 
Le saram,piperam si le stropim cu ulei de masline extravirgin. 
Le dam la cuptor cam 10 minute.
 Pofta Buna!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca iti place lauda-ma,daca nu,barfeste-ma dar nu prea tare !!