sâmbătă, 27 mai 2017

Bulz




Ingrediente:
  • 3 l apa
  • faina de malai cat cuprinde
  • sare
  • branza de burduf

Mod de preparare:

Punem la fiert apa cu sare dupa gust. 
Cand da in clocot adaugam in ploaie faina de malai.
 Amestecam incontinuu pana rezulta o consistenta vartoasa. 
O rasturnam pe un platou si o lasam sa se raceasca, pana o putem modela cu mana.
 Se modeleaza in mana sub forma unei sfere, in mijlocul careia se pune branza de burduf, in asa fel incat branza de burduf sa nu iasa afara. 
Se pun bulzii pe un gratar incins si se intorc pe ambele parti, pana prind o crusta frumoasa.

Servim cu smantana ! 
Pofta Buna !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca iti place lauda-ma,daca nu,barfeste-ma dar nu prea tare !!