Buzunar cu prune



Ingrediente:
  • 1 piept de pui dezosat,
  • 8 jumatati prune,
  • 1 lingura miere,
  • pesmet,
  • condiment pentru pui,
Pentru sos :
  • 100 ml smantana,
  • 200 g ciuperci,
  • oregano,]
  • putin ulei de masline,
  • putin vin alb,
  • +2 cartofi,
  • + ulei pentru prajit

Mod de preparare:

Pieptul de pui il taiem in 4 bucati,in fiecare bucata se taie un buzunar.
 Se condimenteaza pieptul cu condiment pentru pui,in buzunar ungem cu miere si punem cate 2 jumatati de prune,inchidem buzunarele cu scobitori,le dam prin pesmet si le punem la prajit in ulei incins.
 Le scoatem pe servetel absorbant.
 Calim ciupercile in putin ulei de masline,stropim cu putin vin alb si amestecam cu smantana. 
Condimentam cu oregano si sare. 
Curatam cartofii,ii spalam,ii taiem rondele si ii prajim in ulei incins.
 Servim buzunarelele cu cartofii si sosul de ciuperci.

Pofta buna !




Comentarii