Cheesecake cu vanilie si mure






Ingrediente:
  • 300 g biscuiti digestivi
  • 150 g unt
  • 200 ml frisca lichida
  • 250 g branza
  • esenta de vanilie (va recomand esenta de la coseli)
  • mure
  • 1 lingurita gelatina
  • 2-3 linguri zahar pudra

Mod de preparare:

Dam biscuitii prin robotul de bucatarie,ii amestecam cu untul topit.
 Intindeti uniform biscuitii intr-o tava (pe hartie de copt sau celofan),dati tava la frigider pana pregatim crema. Mixam frisca,daugam branza si le mixam impreuna.
 Inmuiem gelatina in putina apa rece,dupa care o punem pe baie de aburi sa se topaeasca,o adaugam peste frisca impreuna cu zaharul si esenta de vanilie dupa gust.
Intindem 1/2 din crema peste blatul de biscuiti,asezam murele si intindem peste restul de crema.
Ornam cu mure si dam tava la frigider pentru cca 4 ore.



Comentarii