Cheesecake cu vanilie si mure
Ingrediente:
- 300 g biscuiti digestivi
- 150 g unt
- 200 ml frisca lichida
- 250 g branza
- esenta de vanilie (va recomand esenta de la coseli)
- mure
- 1 lingurita gelatina
- 2-3 linguri zahar pudra
Mod de preparare:
Dam biscuitii prin robotul de bucatarie,ii amestecam cu untul topit.
Intindeti uniform biscuitii intr-o tava (pe hartie de copt sau celofan),dati tava la frigider pana pregatim crema. Mixam frisca,daugam branza si le mixam impreuna.
Inmuiem gelatina in putina apa rece,dupa care o punem pe baie de aburi sa se topaeasca,o adaugam peste frisca impreuna cu zaharul si esenta de vanilie dupa gust.
Intindem 1/2 din crema peste blatul de biscuiti,asezam murele si intindem peste restul de crema.
Ornam cu mure si dam tava la frigider pentru cca 4 ore.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Daca iti place lauda-ma,daca nu,barfeste-ma dar nu prea tare !!