sâmbătă, 27 mai 2017

Ciocolata de casa





Ingrediente:
  • 250 g zahar,
  • 125 g margarina,
  • 125 ml lapa,
  • 400 g lapte praf,
  • 5 linguri cacao,
  • esenta de rom,
  • optional cocos

Mod de preparare:

Punem apa cu zaharul pe foc si lasam la fiert pana se topeste zaharul.
 Amestecam cacaua cu laptele praf. 
Luam siropul de pe foc,adaugam margarina si amestecam pana se topeste. 
Turnam siropul peste laptele praf si cacao,adaugam esenta si amestecam. 
Turnam ciocolata in forme si o lasam peste noapte la frigider.
 Eu am lasat putina compozitie deoparte in care am adaugat fulgi de nuca de cocos,amestecam si punem in diferite forme. 
A doua zi o taiem si o servim!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca iti place lauda-ma,daca nu,barfeste-ma dar nu prea tare !!