luni, 22 mai 2017

Ciorbita de conopida cu maruntaie



Ingrediente : 

  • 1/2 kg pipote si inimi
  • 2 cepe
  • 1 conopida
  • 3 morcovi
  • 1/2 telina
  • 1 ou
  • ulei
  • apa
  • 2-3 linguri smantana
  • patrunjel proaspat
  • sare,piper

Mod de preparare:

Spalam carnea si o punem intr-o oala cu morcovul taiat feliute si putin ulei,o lasam pana isi schimba culoarea.

Adaugam telina si ceapa taiate marunt, apa si condimente dupa gust si lasam sa fiarba.

Cand s-au fiert maruntaiele adaugam conopida spalata si desfacuta buchetele.

Cand s-a fiert conopida punem patrunjelul spalat si tocat si adaugam oul batut cu smantana incet,amestecand incontinuu.

Se serveste cu smantana si ardei iute.
Pofta buna !



 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca iti place lauda-ma,daca nu,barfeste-ma dar nu prea tare !!