Ciorbita de conopida cu maruntaie
- 1/2 kg pipote si inimi
- 2 cepe
- 1 conopida
- 3 morcovi
- 1/2 telina
- 1 ou
- ulei
- apa
- 2-3 linguri smantana
- patrunjel proaspat
- sare,piper
Mod de preparare:
Spalam carnea si o punem intr-o oala cu morcovul taiat feliute si putin ulei,o lasam pana isi schimba culoarea.
Adaugam telina si ceapa taiate marunt, apa si condimente dupa gust si lasam sa fiarba.
Cand s-au fiert maruntaiele adaugam conopida spalata si desfacuta buchetele.
Cand s-a fiert conopida punem patrunjelul spalat si tocat si adaugam oul batut cu smantana incet,amestecand incontinuu.
Se serveste cu smantana si ardei iute.
Pofta buna !



Comentarii
Trimiteți un comentariu
Daca iti place lauda-ma,daca nu,barfeste-ma dar nu prea tare !!