sâmbătă, 27 mai 2017

Ciuperci sote cu mamaliga la gratar




Ingrediente:
  • 2 cepe
  • ciuperci
  • 3 catei usturoi
  • 1 ardei kapia
  • ulei
  • sare,piper
  • patrunjel proaspat 
  • Pentru mamaliga:
  • 1.5 l apa
  •  faina de malai cat cuprinde
  • sare
  • 150 g cas ras

Mod de preparare:

Pregatim mamaliga:

Punem apa la fiert,potrivim de sare si cand incepe sa fiarba se adauga putina faina de malai, casul si completam cu faina de malai in ploaie pana avem o mamaliga cu o consistenta mai tare. (sa nu uitam ca mamaliga se mai ingroasa dupa ce s-a racit) 
O punem intr-o foarma patrata sau dreptunghiulara si o lasam la racit. 
Dupa care o taiem patrate si o punem pe gratar,prajind-o pe ambele parti.
Intre timp pregatim ciupercile. Curatam cepele le tocam si le punem la calit in ulei,adaugam usturoiul taiat marunt,ardeiul taiat cubulete,ciupercile taiate felii,adaugam un pahar de apa si le lasam sa fiarba pana scade lichidul. 
Condimentam cu sare,piper si patrunjel tocat marunt. 
Servim cu mamaliguta calda !

Pofta Buna !



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca iti place lauda-ma,daca nu,barfeste-ma dar nu prea tare !!