Crap cu legume la cuptor



Ingrediente:
  •  crap romanesc (3Kg)
  • 1 kg cartofi
  • 300 g morcovi
  • 3 ardei capia
  • 400 g mazare
  • 2 cepe
  • 200 g brocoli
  • 1 capatana usturoi
  • 200ml vin rosu
  • vegeta
  • ulei de masline
  • Condiment pentru peste

Mod de preparare:

Se curata pestele de solzi,se eviscereaza,se spala,se sterge cu un prosop curat si se condimenteaza. 
Legumele,se spala,se curata,se taie felii,se condimenteaza dupa gust cu vegeta si se umple pestele cu ele,iar cartofii se pun pe langa peste.
 Se pune 200 ml vin rosu,se stropeste pestele cu ulei de masline si se pune apa pana la jumatate. 
Se da la cuptor acoperit cu folie de aluminiu,pana se fac legumele.
 Se serveste cu mujdei de usturoi.
 Pofta Buna !!



Comentarii