Cus-cus cu salata de fructe de mare
Ingrediente:
- 250 g cocktail fructe de mare,
- 100 g cus-cus,
- 150 g unt,
- 1 ceapa,
- 1 crenguta rozmarin,
- sare,piper,
- 1 castravete verde,
- 1 lingura maioneza
Mod de preparare:
Fierbem cus-cus-ul intr-un litru de apa cu un praf de sare pentru 5 minute,stingem focul si acoperim cu un capac,il lasam 10 minute deoparte,dupa care il spalam sub un jet de apa rece.
Tocam ceapa marunt si o calim in 50 g unt.
Separat topim intr-o tigaie 100 g unt cu o crenguta de rozmarin,adaugam fructele de mare,sare si piper dupa gust si le calim 2-3 minute.
Dupa ce am calit fructele de mare,adaugam ceapa si le mai lasam pe foc 2 minute dupa care stingem focul. Amestecam fructele de mare cu maioneza.
Scobim 2-3 bucati de castravete pe care le umplem cu cus-cus-ul si servim cu salata de fructe de mare si un pahar de vin.
Pofta Buna !
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Daca iti place lauda-ma,daca nu,barfeste-ma dar nu prea tare !!