Dovleac rumenit
Ingrediente:
- 1 dovleac placintar
- 800-1 kg ,
- 250 g carne tocata,
- 100 g cascaval,
- 2 cepe ,
- 1 lingura ulei ,
- sare,piper,
- busuioc si cimbru
Mod de preparare:
Spalam dovleacul si ii taiem un capac.
Il scobim si miezul il taiem marunt.
Tocam ceapa si o calim impreuna cu miezul de dovleac intr-o tigaie cu 1 lingura de ulei.
Cand s-a inmuiat miezul de dovleac,adaugam carnea tocata,sare,piper,busuioc si cimbru si le amestecam.
Cand este facuta si carnea,adaugam cascavalul razalit si mai lasam pe foc cca 2-3 minute pana se topeste cascavalul. Umplem dovleacul cu amestecul de mai sus si il punem intr-o forma de yena,umplem forma de yena cu apa si o dam la cuptor pentru cca 35 de minute.
Il lasam la racit dupa care il servim simplu sau cu smantana.
Va doresc pofta buna !
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Daca iti place lauda-ma,daca nu,barfeste-ma dar nu prea tare !!