Dovlecei Impanati
Ingrediente :
- 10 dovlecei medii
- 1 bulion
- 3 legaturi tarhon
- 1 capatana mare de usturoi
Mod de preparare :
Curatam dovleceii de coaja si ii oparim in apa cu sare 2-3 minute,ii scurgem si ii crestam.
Tocam marunt tarhonul verde,curatam usturoiul si il taiem feliute.Intr-o crestatura punem 1-2 felii de usturoi si in alta tarhon si tot asa.
Punem dovleceii in borcan,ce nu intra ii taiem felii si ii adaugam la borcan si turnam bulionul peste.
Tapetam o cratita cu ziare,invelim fiecare borcan in ziar si le punem in cratita cu apa la fiert,la foc mic timp de o ora.
Se poate folosi la ghiveci,tocana de legume etc.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Daca iti place lauda-ma,daca nu,barfeste-ma dar nu prea tare !!