marți, 23 mai 2017

Dovlecei Impanati




Ingrediente :
  • 10 dovlecei medii
  • 1 bulion
  • 3 legaturi tarhon
  • 1 capatana mare de usturoi

Mod de preparare :


Curatam dovleceii de coaja si ii oparim in apa cu sare 2-3 minute,ii scurgem si ii crestam.
Tocam marunt tarhonul verde,curatam usturoiul si il taiem feliute.Intr-o crestatura punem 1-2 felii de usturoi si in alta tarhon si tot asa.
Punem dovleceii in borcan,ce nu intra ii taiem felii si ii adaugam la borcan si turnam bulionul peste.
Tapetam o cratita cu ziare,invelim fiecare borcan in ziar si le punem in cratita cu apa la fiert,la foc mic timp de o ora.
Se poate folosi la ghiveci,tocana de legume etc.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca iti place lauda-ma,daca nu,barfeste-ma dar nu prea tare !!