Eclere cu banane



  • Ingrediente Coji: 
  • 65 g faina,
  • 50 g margarina,
  • 130 ml apa,
  • 1 ou,
  • un praf de sare,
  • 2 banane,
  • Topping de ciocolata,
  • biscuiti sau napolitane,
  • Pentru crema: 
  • 75 g zahar,
  • 25 g cacao,
  • 1 pahar apa,
  • 2 lingurite amidon pentru prajituri,
  • 30 ml lapte

Mod de preparare:

Se pune la fiert apa cu margarina si sarea.
 Cand clocoteste se adauga toata faina,se trage deoparte de pe foc si se amesteca pana se desprinde aluatul de pe cratita.
 Se lasa sa se raceasca.
 Se adauga oul si se amesteca bine bine. 
Punem pe hartie de copt formele pentru coji si le lasam 15-20 de minute,pana prind o crusta aurie.
Pentru crema: Fierbem apa, zaharul si pudra de cacao intr-o oala adanca, la foc mediu, si amestecam constant. Dupa ce zaharul se dizolva, adaugam amidonul amestecat cu lapte. 
Amestecam pana se ingroasa si lasam sa se raceasca.
Taiem cojile pe din doua,le umplem cu crema,punem pe fiecare o jumatate de banana,taiem un biscuite pe din doua si le punem pe banana.
 Stropim cu topping si servim.
Enjoy !



Comentarii