Fasole pastai scazuta de post


Ingrediente:
  • 1 pastarnac
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1/2 caciulie usturoi
  • foi dafin
  • 1 borcan fasole pastai in suc de rosii
  • frunze de telina si patrunjel
  • 2 linguri ulei
  • sare,piper
  • 2 linguri faina alba

Mod de preparare:

Tocam ceapa marunt,taiem pastarnacul si morcovul feliute si le calim in doua linguri de ulei .
 Adaugam 2 cani de apa (500 ml ) si le lasam la fiert,codimentam dupa gust cu sare si piper. 
Cand legumele sunt aproape fierte,adaugam usturoiul taiat feliute,foile de dafin si fasolea pastai cu tot cu sucul de rosii.
 La final,cand toate sunt fierte,facem putina ingrosala din 2 linguri de faina si putina apa,o turnam in mancarica si amestecam incontinuu pana da cateva clocote bune . 
Adaugam frunze de telina si patrunjel si stingem focul. 
Pofta Buna!


Comentarii