File de pangasius cu brocoli si sos de portocale



Ingrediente:
  • file de pangasius,
  • brocoli,
  • 1 cub unt,
  • 1 portocala,
  • 50 ml smantana,
  • condiment pentru peste,
  • sare,
  • piper,
  • ulei

Mod de preparare:

Intr-o oala punem 1 litru de apa la fiert cu un praf de sare,cand da in clocot adaugam buchetele mici de brocoli(spalate in prealabil) pe care le lasam la fiert 10 minute.
Condimentam pestele,il stropim cu ulei si il punem intr-o tigaie incinsa.
 Il prajim pe ambele parti 3-4 minute.
Intr-o craticioara,topim untul,luam de pe foc si adaugam sucul de portocala,amestecam si adaugam smantana,sare si piper dupa gust.
 Peste peste se poate adauga putin cascaval razalit si patrunjel tocat .

Pofta buna !


Comentarii