Focaccia umpluta




Ingrediente:
  • 500 g faina alba
  • 5 g drojdie uscata
  • 350 ml apa
  • sare
  • busuioc
  • rosii cherry
  • cas (orice soi de cas care se topeste,eu am pus de casa si nu s-a topit  )
  • ulei

Mod de preparare:

Amestecam drojdia cu 50 ml apa si o lasam 10 minute,dupa care o turnam in cuibul din faina.
 Pe margine punem sare dupa gust si framantam un aluat cu 300 ml apa. 
Este un aluat moale care ramane lipicios. 
Lasam la dospit pana isi dubleaza volumul (1 ora) Razalim casul. 
Tot timpul trebuie sa fim unse cu ulei pe maini.
 Impartim aluatul in doua. 
Ungem o tava cu ulei,intindem cu mainile prima jumatate de aluat,presaram sare,busuioc,casul si cateva rosii cherry. 
Peste intindem a doua jumatate de aluat.
 Facem cateva adancituri in aluat,presaram busuioc si punem rosiile cherry,stropim cu ulei si dam la cuptor cca 45 de minute. 
Pofta Buna !!
 E foarte buna pentru micul dejun!



Comentarii