marți, 23 mai 2017

Friptura de porc cu sos de ceapa




Ingrediente

  • 3 felii carne de porc,
  • 2 cepe,
  • putin unt,
  • condiment pentru gratar,
  • foi dafin,
  • vin rosu,
  • usturoi,
  • ciuperci,
  • 1 lingura zahar

Mod de preparare:

Se condimenteaza carnea,se pune intr-o forma de yena,se adauga vin,apa si foi de dafin.
Se da la cuptor pana este aproape gata;pe urma se adauga mujdei si se mai lasa la cuptor pana este gata carnea.
Ceapa se curata,se spala si se taie rondele.
Se realizeaza un caramel din zahar,peste care adaugam ceapa taiata.
Dupa ce sotam ceapa,aceasta se stinge cu vin rosu si se mentine la foc mic cca 15 minute.
Ciupercile se calesc in putin unt si se servesc alaturi de carne si sosul de ceapa.
Pofta buna !



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca iti place lauda-ma,daca nu,barfeste-ma dar nu prea tare !!