Frittata cu legume



Ingrediente:
  • 4 oua,
  • 6 linguri faina,
  • 1 ceapa rosie,
  • ciuperci ,
  • 1 ardei ,
  • masline,
  • 1/2 dovlecel,
  • 2 linguri smantana,
  • sare,piper,
  • ierburi provensale

Mod de preparare:

Legumele se spala,se curata si se taie marunt/cubulete. 
Daca vreti puteti cali legumele impreuna intr-o lingura de ulei,eu le-am pus direct crude. 
Batem ouale cu telul,adaugam sare,piper,ierburi provensale dupa gust.
 Adaugam smantana si faina si amestecam sa nu se formeze cocoloase. 
Adaugam legumele si amestecam cu o lingura. 
Compozitia de mai sus o turnam intr-o forma de yena unsa cu putin ulei sau intr-o tava pe hartie de copt. 
Dam frittata la cuptor pentru cca 30 de minute,pana se rumeneste frumos . 
Se pot adauga si alte legume,iar inainte sa o dati la cuptor pe deasupra se poate razali cascaval. 
Pofta Buna !



Comentarii