Frittata cu legume
Ingrediente:
- 4 oua,
- 6 linguri faina,
- 1 ceapa rosie,
- ciuperci ,
- 1 ardei ,
- masline,
- 1/2 dovlecel,
- 2 linguri smantana,
- sare,piper,
- ierburi provensale
Mod de preparare:
Legumele se spala,se curata si se taie marunt/cubulete.
Daca vreti puteti cali legumele impreuna intr-o lingura de ulei,eu le-am pus direct crude.
Batem ouale cu telul,adaugam sare,piper,ierburi provensale dupa gust.
Adaugam smantana si faina si amestecam sa nu se formeze cocoloase.
Adaugam legumele si amestecam cu o lingura.
Compozitia de mai sus o turnam intr-o forma de yena unsa cu putin ulei sau intr-o tava pe hartie de copt.
Dam frittata la cuptor pentru cca 30 de minute,pana se rumeneste frumos .
Se pot adauga si alte legume,iar inainte sa o dati la cuptor pe deasupra se poate razali cascaval.
Pofta Buna !
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Daca iti place lauda-ma,daca nu,barfeste-ma dar nu prea tare !!