marți, 23 mai 2017

Gulas la ceaun



Ingrediente:
1 kg carne de porc,
500 g carne de vita,
500 g costita afumata,
carne de oaie optional,
1 kg ceapa,
1,5 kg cartofii,
500 g ardei,
ulei,
frunze de patrunjel,
frunze de dafin,
usturoi granulat,
rozmarin macinat,
boia de ardei dulce,
piper,
2 plicuri condiment pentru gulas unguresc de la fuchs,
500 ml suc de rosii(sau pasta de tomate) ,
Pentru galuste avem nevoie de :
2 oua
faina alba cat cuprinde

Mod de preparare:

Ceapa si ardeiul se taie marunt si se calesc in ulei.
Carnea de vita se taie cubulete,se adauga in ceaun apa,condimentele,sucul de rosii si se lasa la fiert.
Se gusta carnea sa fie cat de cat fiarta,si se adauga carnea de porc si costitele.
Dupa ce carnea este fiarta,se adauga cartofii taiati cubulete,usturoi,frunzele de dafin.
Cand au fiert si cartofii se adauga galustele cu ajutorul unei linguri si frunzele de patrunjel taiate marunt.Se mai lasa la fiert aproximativ 10-15 minute.

Pofta buna !



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca iti place lauda-ma,daca nu,barfeste-ma dar nu prea tare !!