miercuri, 31 mai 2017

Lapte de susan



Ingrediente:
  • O cana de susan pus peste noapte la inmuiat in apa,
  • 700-1 l apa,
  • scortisoara –optional,
  • Se poate indulci cu sirop de agave sau cu smochine/curmale

Mod de preparare:

Eu nu l-am indulcit,doar l-am aromatizat cu scortisoara,este foarte gustos. 
Dupa cum spuneam,susanul se lasa peste noapte la inmuiat.
 Daca optati sa il indulciti cu curmale sau smochine se pun si ele la inmuiat peste noapte. 
A doua zi,se pune in blender susanul si apa (smochine,curmale sau scortisoara) si se blenduiesc pana la omogenizare. 
Se strecoara laptele printr-un tifon si este gata ! 
Enjoy !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca iti place lauda-ma,daca nu,barfeste-ma dar nu prea tare !!