marți, 23 mai 2017

Lucicos



Ingrediente:
  • 2 cepe,
  • 1-2 morcovi,
  • 1 varza ,
  • costita sau ciolan afumat,
  • 250 ml bulion,
  • frunze de cimbru si marar,
  • sare,
  • piper,
  • vegeta.

Mod de preparare:

Morcovul si ceapa se taie marunt si se pun la calit intr-o oala cu putin ulei,se adauga costita sau ciolanul taiate bucati si se mai calesc impreuna putin.
Se adauga apa si se lasa la fiert.
Cand este aproape fiarta carnea se gusta zeama de sare si se mai adauga dupa gust piper si vegeta(nu se pune sare de la inceput deoarece afumatura este sarata si riscam ca supa sa fie prea sarata).
Varza se taie fideluta,se adauga la supa,se adauga si bulionul,spre final cand sunt toate fierte se adauga cimbru si marar taiate marunt.
Se serveste cu smantana.
Pofta Buna !
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca iti place lauda-ma,daca nu,barfeste-ma dar nu prea tare !!