Mancarica scazuta de post
Ingrediente:
- 400 g mazare(la conserva)
- 350 g dovlecel
- 3 vinete
- 2 ardei
- 2 cepe mai mici sau 1 mai mare
- patrunjel verde
- 100-150 g rosii (cuburi)
- 1 lingura ulei de masline
- 2-3 catei de usturoi
- sare,piper
Mod de preparare:
Prima data,spalam vanata(o lasam cu coaja),o taiem cubulete,o punem intr-un bol,o saram si o lasam cca 15 minute sa iasa amareala din ea.
Pana atunci,curatam ceapa si usturoiul,le taiem marunt si le calim in ulei.
Spalam dovlecelul,il taiem cubulete si il adaugam peste ceapa.
Strecuram si spalam vinetele si le adaugam si pe ele peste ceapa.
Adaugam un pahar cu apa si lasam sa fiarba pana se inmoaie legumele.
Spre final adaugam mazarea,rosiile,patrunjelul tocat,ardeii taiati cubulete,sare si piper si lasam sa mai dea un clocot.
Servim cu mamaliguta.
Pofta buna !
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Daca iti place lauda-ma,daca nu,barfeste-ma dar nu prea tare !!