sâmbătă, 27 mai 2017

Mini tartelette




  • Pentru aluat avem nevoie de :
  • 200 g faina
  • 100 g unt la temperatura camerei
  • 1 galbenus de ou
  • 2 linguri zahar brun
  • 1 praf sare
  • 30 ml apa
  • +Dulceata de caise

Mod de preparare:

Punem faina intr-un bol,adaugam sare si untul la temperatura camerei. 
Framantam dupa care adaugam galbenusul,zaharul si apa. 
Framantam bine aluatul dupa care il dam la frigider 1 h. 
Intindem aluatul,taiem cerculete,din ce ramane taiem fasii.
 Ungem formele de tarta cu ulei,punem aluat,1 lingura de dulceata si grilaj din aluatul ramas. 
Dam la copt 30 de minute.
Enjoy !




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca iti place lauda-ma,daca nu,barfeste-ma dar nu prea tare !!