Negresa cu caise





  • 150g faina,
  • 150g zahar,  
  • 120g unt,  
  • 3 oua,
  • 3 linguri cacao ,  
  • 50 g ciocolata taiata,  
  • 150 g iaurt amestecat cu 50 ml frisca lichida,
  • 1/2 plic praf de copt,  
  • 12 jumatati de caise,
  • unt pentru uns tava si zahar pentru tapetat

Mod de preparare:

Frecam crema untul cu zaharul,adaugam pe rand galbenusurile,cacaoa,faina,praful de copt,iaurtul,albusurile batute spuma si ciocolata.
 Ungem o tava de 22x28 cm cu unt,o tapetam cu zahar si punem jumatatile de caise cu partea in care a fost samburele in jos. Peste turnam aluatul si dam la cuptor cca 30 de minute.
 O lasam la racit,dupa care o intoarcem si o portionam.
 E important sa nu o lasam prea mult in cuptor sa nu se usuce.
Enjoy !



Comentarii