Negresa cu caise
- 150g faina,
- 150g zahar,
- 120g unt,
- 3 oua,
- 3 linguri cacao ,
- 50 g ciocolata taiata,
- 150 g iaurt amestecat cu 50 ml frisca lichida,
- 1/2 plic praf de copt,
- 12 jumatati de caise,
- unt pentru uns tava si zahar pentru tapetat
Mod de preparare:
Frecam crema untul cu zaharul,adaugam pe rand galbenusurile,cacaoa,faina,praful de copt,iaurtul,albusurile batute spuma si ciocolata.
Ungem o tava de 22x28 cm cu unt,o tapetam cu zahar si punem jumatatile de caise cu partea in care a fost samburele in jos. Peste turnam aluatul si dam la cuptor cca 30 de minute.
O lasam la racit,dupa care o intoarcem si o portionam.
E important sa nu o lasam prea mult in cuptor sa nu se usuce.
Enjoy !
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Daca iti place lauda-ma,daca nu,barfeste-ma dar nu prea tare !!