Paella




Ingrediente:
  • 1 piept de pui,
  • 15 buc creveti,
  • 400 g mazare,
  • 1-2 rosii,
  • 1 gogosar,
  • 6 catei usturoi,
  • 1 cana orez,
  • sare,
  • ulei de masline,
  • piper,
  • sofran,
  • 1 cub concentrat de gaina

Mod de preparare:

Taiem usturoiul felii si le calim in ulei,le scoatem pe urma pe o farfurie.
 Calim in acelasi ulei si crevetii(pe ambele parti),nu mai mult 3 minute si ii scoatem pe o farfurie. 
Calim pieptul de pui taiat cubulete(tot in acelasi ulei),adaugam mazarea si gogosarul taiat cubulete mici.
 Adaugam rosiile,usturoiul,crevetii si amestecam incet.
 Punem la fiert 3 cani de apa,adaugam cubul de gaina,iar in momentul cand s-a dizolvat cubul se adauga sofran dupa gust. 
Se adauga lichidul la paella,orezul si se lasa la fiert 10 minute.
 La sfarsit se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.
Pofta buna !



Comentarii