Pasta de conopida
Ingrediente:
- 1 conopida,
- usturoi,
- 2 galbenusuri pentru maioneza,
- ulei pt maioneza,
- sare,
- piper,
- vegeta,
- 1 lingura mustar,
- Daca tineti post puteti face cu maioneza din pufuleti:
- 50 g pufuleti,
- 1 lingura mustar,
- ulei,
- putin suc de lamaie,
Mod de preparare:
Se pune conopida la fiert in apa cu sare.
Intre timp se face maioneza din galbenusuri, mustar si ulei.
Pentru maioneza din pufuleti: Stropiti pufuletii cu putina apa pentru a se inmuia.
Pisati-i cu furculita, adaugati 1 lingura mustar, putin suc de lamaie si ulei.
Dupa ce s-a racit conopida, pisati-o cu furculita si amestecati cu maioneza si usturoiul pisat. Condimentati cu sare, piper si vegeta.
Pofta buna !
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Daca iti place lauda-ma,daca nu,barfeste-ma dar nu prea tare !!