Pasta de conopida




Ingrediente:
  • 1 conopida,
  • usturoi,
  • 2 galbenusuri pentru maioneza,
  • ulei pt maioneza,
  • sare,
  • piper,
  • vegeta,
  • 1 lingura mustar,
  • Daca tineti post puteti face cu maioneza din pufuleti: 
  • 50 g pufuleti,
  • 1 lingura mustar,
  • ulei,
  • putin suc de lamaie,

Mod de preparare:

Se pune conopida la fiert in apa cu sare.
Intre timp se face maioneza din galbenusuri, mustar si ulei.
 Pentru maioneza din pufuleti: Stropiti pufuletii cu putina apa pentru a se inmuia. 
Pisati-i cu furculita, adaugati 1 lingura mustar, putin suc de lamaie si ulei.
Dupa ce s-a racit conopida, pisati-o cu furculita si amestecati cu maioneza si usturoiul pisat. Condimentati cu sare, piper si vegeta.
Pofta buna !




Comentarii