sâmbătă, 27 mai 2017

Paste cu branza de vaci




Ingrediente:
  • 400 g paste(eu am folosit turbane)
  • 500 g branza de vaci
  • zahar dupa gust
  • 100 g stafide
  • esenta rom
  • coaja rasa de portocal si lamaie

Mod de preparare:

Punem pastele la fiert in apa cu sare. 
Le lasam la scurs . 
Curatam stafidele de codite si le punem in esenta de rom ( puteti amesteca esenta de rom cu putina apa ) si le lasam cca 10-15 minute sa se patrunda. 
Amestecam branza cu stafidele,coaja de portocala si lamaie si zahar dupa gust.
Amestecam pe foc,pastele cu branza(se poate adauga 1-2 linguri ulei)
 Se pot servi atat calde cat si reci !
 Pofta Buna !


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca iti place lauda-ma,daca nu,barfeste-ma dar nu prea tare !!