Paste cu piept de pui si sos de smantana



Ingrediente:
  • 400 g paste
  • 1 piept de pui dezosat,
  • 5 ciuperci,
  • 250 ml smantana dulce,
  • 1 lingura de faina,
  • 1 ceapa,
  • 2 linguri ulei,
  • sare,piper,
  • oregano

Mod de preparare:

Tocam ceapa marunt,ciuperile le taiem feliute si le calim in ulei.
 Adaugam pieptul de pui taiat cubulete si continuam sa le calim pana se patrund toate. 
Adaugam peste faina,smantana dulce si amestecam sa nu sa faca cocoloase,dupa care turnam amestecul in tigaie. Adaugam sare,piper si oregano dupa gust,lasandu-le sa dea cateva clocote,timp in care amestecam sa nu se prinda de tigaie. 
Servim cu paste fierte dupa instructiunile de pe ambalaj.

Pofta Buna !


Comentarii