Paste cu ton



Ingrediente:
  • 2 cepe mai mici sau 1 ceapa mare,
  • 2 conserve ton maruntit in ulei vegetal,
  • 1 punga de paste,
  • 3 catei usturoi,
  • 2 linguri pasta de gulas/ardei/rosii,
  • sare,
  • piper,
  • cascaval

Mod de preparare:

Punem apa la fiert cu un praf de sare,cand da in clocot adaugam pastele si le lasam la fiert cca 7 minute. 
Lasam pastele la scurs dupa care le spalam sub un jet de apa rece.
Scurgem tonul,iar uleiul il punem intr-o tigaie. 
Tocam ceapa si usturoiul marunt si le calim in uleiul de la ton. 
Cand ceapa a devenit sticloasa,adaugam pasta de gulas si tonul si amestecam. 
Condimentam dupa gust cu sare si piper.
 Adaugam pastele in sos si amestecam 2 minute.
Inainte de a fi servite,se razaleste cascaval si gata le puteti servi.
Pofta Buna !


Comentarii