Paste cu ton
Ingrediente:
- 2 cepe mai mici sau 1 ceapa mare,
- 2 conserve ton maruntit in ulei vegetal,
- 1 punga de paste,
- 3 catei usturoi,
- 2 linguri pasta de gulas/ardei/rosii,
- sare,
- piper,
- cascaval
Mod de preparare:
Punem apa la fiert cu un praf de sare,cand da in clocot adaugam pastele si le lasam la fiert cca 7 minute.
Lasam pastele la scurs dupa care le spalam sub un jet de apa rece.
Scurgem tonul,iar uleiul il punem intr-o tigaie.
Tocam ceapa si usturoiul marunt si le calim in uleiul de la ton.
Cand ceapa a devenit sticloasa,adaugam pasta de gulas si tonul si amestecam.
Condimentam dupa gust cu sare si piper.
Adaugam pastele in sos si amestecam 2 minute.
Inainte de a fi servite,se razaleste cascaval si gata le puteti servi.
Pofta Buna !
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Daca iti place lauda-ma,daca nu,barfeste-ma dar nu prea tare !!