Pateuri cu telemea si marar
- Ingrediente pentru cca 20 de bucati:
- 400 g aluat aluat foietaj,
- 200 g telemea,
- marar dupa gust,
- sare daca mai este nevoie,
- 1 galbenus de ou pt uns,
- susan
Mod de preparare:
Prima data pisam telemeaua si o "condimentam" dupa gust cu marar proapat tocat marunt si sare (daca telemeaua este sarata,sariti peste sare)
Taiem aluatul foietaj in patratele cam de 3-4 cm.
In mijlocul fiecarui patratel se pune cate 1/2 lingurita de branza si se impatureste in doua.
Apasam pe margini,pentru a nu iesi compozitia,ungem triunghiurile cu ou batut si presaram susan.
Punem pateurile intr-o tava pe hartie de copt si le dam la cuptor pentru cca 30 de minute,pana se rumenesc frumos. Pofta Buna !
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Daca iti place lauda-ma,daca nu,barfeste-ma dar nu prea tare !!