Pateuri cu telemea si marar



  • Ingrediente pentru cca 20 de bucati:
  • 400 g aluat aluat foietaj,
  • 200 g telemea,
  • marar dupa gust,
  • sare daca mai este nevoie,
  • 1 galbenus de ou pt uns,
  • susan

Mod de preparare:

Prima data pisam telemeaua si o "condimentam" dupa gust cu marar proapat tocat marunt si sare (daca telemeaua este sarata,sariti peste sare) 
Taiem aluatul foietaj in patratele cam de 3-4 cm. 
In mijlocul fiecarui patratel se pune cate 1/2 lingurita de branza si se impatureste in doua. 
Apasam pe margini,pentru a nu iesi compozitia,ungem triunghiurile cu ou batut si presaram susan. 
Punem pateurile intr-o tava pe hartie de copt si le dam la cuptor pentru cca 30 de minute,pana se rumenesc frumos. Pofta Buna !



 

Comentarii