marți, 23 mai 2017

Piept de pui cu sos de gutui




Ingrediente:
  • 1 mar
  • 1 mar gutui
  • 2 linguri miere
  • 1 lingura faina
  • 1 piept de pui
  • sare
  • condiment pentru pui
  • apa

Mod de preparare:

Se curata merele de coaja se taie felii subtiri,si se lasa la fiert 2 minute.
Se pun feliile intr-o tigaie,se adauga 2 linguri de miere,sare,se adauga ingrosala din faina si zeama de pe mere si se lasa la fiert adaugand din cand in cand zeama de pe mere pana prinde consistenta cremoasa.
Pieptul de pui se taie felii se condimenteaza si se prajeste pe grill.
Se pune sos peste pieptul de pui si se serveste.
Pofta buna !






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca iti place lauda-ma,daca nu,barfeste-ma dar nu prea tare !!