Piept de pui umplut




Ingrediente:
  • 1 piept de pui,
  • 1 ceapa rosie,
  • ciuperci,
  • 1 ardei,
  • cascaval razalit,
  • sare,
  • piper,
  • ulei de masline

Mod de preparare:

Se taie pieptul de pui fasii si se bat cu ciocanul de snitele. Se condimenteaza cu sare si piper. 
Se caleste ceapa taiata marunt in putin ulei de masline,se aduga ciupercile taiate felii si ardeiul taiat cubulete. Se calesc impreuna pana se inmoaie. 
Dupa ce s-au calit se adaga cascavalul razalit si se amesteca. 
Se pun pe fundul formelor fasii de pui sa fie acoperita toata suprafata.
 Se umple cu compozitia de mai sus,si se acopera cu restul din fasiile de pui care a ramas.(precum in poza) 
Se dau la cuptor cca 35 de minute.
 Se servesc calde.
Pofta buna !


Comentarii