Piure de cartofi cu friptura de pui
Ingrediente :
- 4 pulpe intregi de pui
- 1,5 kg cartofi
- lapte
- unt
- sare
- vegeta
- ulei
- condiment pentru pui
- usturoi
- patrunjel verde
- vin
- apa
Mod de preparare:
- Se pun pulpele la fiert in apa cu sare si vegeta.Cand sunt de jumatate fierte,se condimenteaza cu condiment pentru pui si se pun intr-o tava.
- Se adauga apa,ulei,vin si se dau la cuptor.
- Spre final se adauga usturoiul pisat si frunze de patrunjel taiate marunt.Se curata cartofii se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare.
- Cand sunt fierti se scurg de apa,se zdrobesc si se adauga lapte si unt pana devin cremosi.
- Se serveste cu salata de cruditati sau muraturi.
- Pofta buna !
-
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Daca iti place lauda-ma,daca nu,barfeste-ma dar nu prea tare !!