luni, 22 mai 2017

Piure de cartofi cu friptura de pui



Ingrediente :
  • 4 pulpe intregi de pui
  • 1,5 kg cartofi
  • lapte
  • unt
  • sare
  • vegeta
  • ulei
  • condiment pentru pui
  • usturoi
  • patrunjel verde
  • vin
  • apa

Mod de preparare:

  • Se pun pulpele la fiert in apa cu sare si vegeta.
    Cand sunt de jumatate fierte,se condimenteaza cu condiment pentru pui si se pun intr-o tava.
  • Se adauga apa,ulei,vin si se dau la cuptor.
  • Spre final se adauga usturoiul pisat si frunze de patrunjel taiate marunt.
    Se curata cartofii se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare.
  • Cand sunt fierti se scurg de apa,se zdrobesc si se adauga lapte si unt pana devin cremosi.

    • Se serveste cu salata de cruditati sau muraturi.
    • Pofta buna !




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca iti place lauda-ma,daca nu,barfeste-ma dar nu prea tare !!