Placinta cu pui si ciuperci



Ingrediente:
  • 400 g foietaj,
  • 1 piept de pui,
  • ciuperci,
  • 1 ceapa rosie,
  • 1 ceapa alba,
  • 100 g cascaval razalit,
  • putin ulei,
  • sare si piper

Mod de preparare:

Decongelam foietajul la temperatura camerei. 
Taiem pieptul bucati,ceapa o taiem julien,iar ciupercile felii.
 Le punem toate intr-o tigaie si le calim in putin ulei,iar la sfarsit adaugam cascavalul pentru a strange putin compozitia.
Intindem foiatajul,pe jumatate din suprafata punem compozitia cu pui,impaturim placinta,iar pe margini apasam sa nu iasa compozitia.
Mi-a ramas putin foietaj si am facut un trandafir cu felii de salam. 
Dam tava la cuptor pentru cca 40 de minute.
Se serveste simplu sau cu muratura.
Pofta buna !




Comentarii