Placinta cu pui si ciuperci
Ingrediente:
- 400 g foietaj,
- 1 piept de pui,
- ciuperci,
- 1 ceapa rosie,
- 1 ceapa alba,
- 100 g cascaval razalit,
- putin ulei,
- sare si piper
Mod de preparare:
Decongelam foietajul la temperatura camerei.
Taiem pieptul bucati,ceapa o taiem julien,iar ciupercile felii.
Le punem toate intr-o tigaie si le calim in putin ulei,iar la sfarsit adaugam cascavalul pentru a strange putin compozitia.
Intindem foiatajul,pe jumatate din suprafata punem compozitia cu pui,impaturim placinta,iar pe margini apasam sa nu iasa compozitia.
Mi-a ramas putin foietaj si am facut un trandafir cu felii de salam.
Dam tava la cuptor pentru cca 40 de minute.
Se serveste simplu sau cu muratura.
Pofta buna !
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Daca iti place lauda-ma,daca nu,barfeste-ma dar nu prea tare !!