Prajitura cu cocos si ciocolata




Ingrediente:
  • 200 g ciocolata amaruie,
  • 150 g zahar,
  • 60 g unt topit,
  • 3 oua,
  • 200 g nuca de cocos,,
  • 100 g stafide inmuiate in apa calda,
  • 3 linguri faina

Mod de preparare:

Prima data,decupam o hartie si o punem intr-o tava,lasand si o margine.
 Topim ciocolata la bain-marie si o turnam in tava,niveland . 
Dam tava la frigider pentru 30 de minute,pana se intareste.
 Mixam ouale cu zaharul pana devin spumoase si si-au dublat volumul.
 Adaugam untul topit,nuca de cocos,faina si stafidele. 
Turnam compozitia peste ciocolata si dam tava la cuptor pentru cca 25 de minute,pana se rumeneste pe de-asupra. Lasam prajitura in tava pana se raceste complet,dupa care o putem portiona.
 Pofta Buna !



Comentarii