Prajitura cu doua creme




Ingrediente :
blat:
  • 6 linguri faina,
  • 6 oua,
  • 250 g zahar(eu am pus numai 200)
  • 2 linguri cacao,
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu stins cu otet
Pentru creme:
  • 3 oua,
  • 3 linguri faina,
  • 250 g zahar(am pus 200 g)
  • 1 cana lapte,
  • 1 pachet margarina pentru prajituri,
  • 2 linguri cacao,
  • 100 g nuca de cocos,
  • 3 pachete biscuiti piknik

Mod de preparare:

Blat:
Frecam galbenusurile cu zaharul,adaugam cacaoa ,faina,bicarbonatul si albusurile batute spuma.
Torni compozitia intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina si o coci la foc potrivit aproximativ 30 de minute.

Cremele:
Amestecam ouale batute cu faina,laptele si zaharul,apoi le fierbem pe baie de aburi pana se ingroasa.
Dam compozitia deoparte,o lasam sa se raceasca putin apoi adaugam margarina frecata spuma si omogenizezam crema.
Impartim crema in doua.
Intr-o jumatate adaugam cacaoa si in una cocosul.
Rasturnam blatul racit,intindem crema de cocos,apoi punem biscuitii pe care i-am stropit cu putina apa cu zahar vaniliat.Peste, intindem crema de cacao si presaram fulgi de cocos.
Pofta buna !




Comentarii