miercuri, 31 mai 2017

Quiche Lorraine cu piept de pui,brocoli si conopida



  • Ingrediente Crusta:
  • 250 g faina alba
  • 130 g unt
  • 1 galbenus de ou
  • un praf de sare
  • Ingrediente Umplutura:
  • 3 oua
  • 200 ml smantana
  • 300 g piept de pui
  • 1 ceapa
  • 150 g cascaval Delaco
  • 1/2 praz
  • 150 g conopida
  • 150 g brocoli
  • vegeta
  • busuioc

Mod de preparare:

Framantam un aluat din ingredientele de mai sus . 
Punem aluatul intr-o folie alimentara si il dam la frigider pentru 30 de minute.
Pieptul de pui il taiem cubulete sau felii si il calim intr-o lingura de ulei, condimentam cu vegeta. 
Ceapa si prazul se taie julien, razalim cascavalul, conopida impreuna cu brocoli se pun la fiert in apa cu sare. Batem ouale ca pentru omleta si le amestecam cu smantana si cascavalul, condimentam cu sare si piper.
Intindem aluatul intr-o tava cu pereti detasabili si dam tava la cuptor pentru 20 de minute. 
Peste aluat intindem ceapa si prazul, carnea, peste carne adaugam brocoli si conopida scurse, iar pe deasupra adaugam compozitia de oua. 
Presaram putin busuioc si dam tava la cuptor pentru cca 40 de minute dupa care o putem servi .

Pofta Buna!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca iti place lauda-ma,daca nu,barfeste-ma dar nu prea tare !!