miercuri, 31 mai 2017

Salata cu conopida si piept de pui



Ingrediente:
  • 1 piept de pui,
  • 1 conopida mai mica,
  • gogosar,
  • salata verde,
  • suc de lamaie,
  • 1 lingura mustar,
  • sare,
  • piper

Mod de preparare:

Spalam conopida, o rupem buchetele si o punem la fiert in apa cu sare. 
Cand furculita intra usor in conopida inseamna ca este fiarta si o strecuram.
 Pieptul de pui taiat fasii sau cubulete il condimentam cu sare si piper si il prajim intr-o lingura de ulei, pana este bine patruns.
Taiem gogosarul feliute.
Intr-un bol amestecam suc de lamaie cu mustar si condimentam cu sare si piper dupa gust. 
Amestecam toate ingredientele si servim cu salata verde.

Pofta Buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca iti place lauda-ma,daca nu,barfeste-ma dar nu prea tare !!