marți, 23 mai 2017

Saleuri cu cas si chimen



Ingrediente:
  • 500 g faina,
  • 2 oua,
  • 250 g cas razalit,
  • 1 lingurita bicarbonat de amoniu,
  • 200 g smantana,
  • 200 g margarina la temperatura camerei,
  • sare,
  •  1 ou batut,
  • chimen

Mod de preparare:

Se framanta un aluat din faina,oua,cas,smantana,margarina sare si bicarbonatul.
Se imparte aluatul in 2 buc.
Se intinde fiecare bucata de aluat mai gros,se taie bastonase sau dupa preferinte.
Se pun bastonasele intr-o tava pe hartie de copt,se ung cu ou batut,se presara cas razalit si chimen dupa gust.
Se dau la cuptor pentru cca 25 de minute,pana ce se rumenesc deasupra.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca iti place lauda-ma,daca nu,barfeste-ma dar nu prea tare !!