vineri, 26 mai 2017

Snitel in crusta de ierburi



Ingrediente:
  • carne de porc 
  • 3 oua,
  • sare,
  • piper,
  • boia,
  • 2 linguri pesmet,
  • 150 g cascaval,
  • faina alba,
  • ceapa verde,
  • marar verde,
  • patrunjel verde,
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare:

Incepem sa feliem carnea si sa o batem cu ciocanul de snitele.
 Condimentam cu sare,piper si boia pe ambele parti.
Batem ouale,adaugam pesmetul ,cascavalul ras,sare dupa gust si verdeturile spalate si taiate marunt.
 Dam bucatile de carne prin faina, dupa care prin  compozitia de oua si le prajim in ulei incins pe ambele parti . Pofta buna !
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca iti place lauda-ma,daca nu,barfeste-ma dar nu prea tare !!