Spaghete cu perisoare si sos de rosii
Ingrediente:
- spaghete ,
- apa,
- sare,
- 1 lingura ulei,
Pentru perisoare:
- 250g carne tocata,
- 1 ou,
- 1 lingura orez,
- sare,piper,
Pentru sos:
- 1 ceapa,
- 3-4 catei usturoi,
- 1 ardei ,
- 250 ml bulion,
- 1 lingura zahar,
- sare,
- busuioc,
- 1 lingura faina
Mod de preparare:
Punem apa la fiert cu putina sare in doua craticioare.
Cand dau in clocot intr-una se pun spaghetele si se fierb,se strecoara si se amesteca cu 1 lingura ulei.
In cealalta se pun perisoarele care se prapara astfel: Se amesteca carnea cu oul,orezul,sare si piper,se formeaza mingiute.
Calim ceapa si usturoiul tocate marunt,adaugam 1/2 din bulion,zahar,sare si busuioc si se lasa putin la fiert.
Facem o ingroseala din faina si restul de bulion,turnam ingroseala peste sos si fierbem cca 5 minute.
Le servim impreuna,presarand patrunjel proaspat.
Pofta Buna !
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Daca iti place lauda-ma,daca nu,barfeste-ma dar nu prea tare !!