marți, 23 mai 2017

Supa de ardei umpluti



  • Ingrediente:
  • 1 kg ardei
  • 1 radacina telina
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 kg carne tocata
  • 200 g orez
  • 1 ou
  • sare,
  • piper,
  • boia
  • bulion
  • frunze de patrunjel si telina

Mod de preparare:

Ceapa,morcovii,patrunjelul,telina taiate felii se pun la fiert in apa,se adauga sare,piper,boia dupa gust.
Intre timp ardeii se spala si se curata de cocean.
Se amesteca carnea tocata,oul,orezul spalat,boia,sare si piper dupa gust.
Se umple ardeii cu aceasta compozitie si se pun in oala  cu supa la fiert,adaugandu-se bulionul.Spre final se adauga frunzele de patrunjel si telina taiate marunt.
Pofta buna !




 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca iti place lauda-ma,daca nu,barfeste-ma dar nu prea tare !!