marți, 23 mai 2017

Tagliatelle cu dovlecel si sos de rosii





Ingrediente:
  • 1 dovlecel 300 g
  • 1 ceapa rosie
  • o jumatate catel usturoi
  • 1 ardei
  • 3 rosii+ sos de rosii
  • ulei de masline
  • busuioc,
  • marar,
  • cimbru,
  • frunze de patrunjel,
  • sare,
  • piper

Mod de preparare:

Taiem ceapa marunt si o calim in putin ulei.Dovlecelul il curatam de coaja si il taiem ca si cartofii pai,la fel si ardeiul.
Le adaugam la ceapa si le lasam pana se inmoaie.Cand s-au inmuiat adaugam rosiile taiate,sosul de rosii,usturoiul taiat marunt,piper,sare,busuioc,cimbru si marar.Se amesteca toate.
Punem apa la fiert cu sare si ulei de masline.Cand da in clocot se pun tagliatelle.Scurgem tagliatellele,punem putin ulei de masline si le amestecam incet sa nu se lipeasca.
Servim pastele cu sosul de dovlecel si rosii.
Pofta buna !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca iti place lauda-ma,daca nu,barfeste-ma dar nu prea tare !!