vineri, 26 mai 2017

Tarta cu branza si mere





Ingrediente blat :
  • 3 oua
  • 6 -7 linguri rase cu faina
  • 2 linguri apa
  • 2 lingurite colorant rosu alimentar
  • 1 plic praf de copt
  • 4 linguri zahar
  • Ingrediente crema:
  • 500 g branza de vaci
  • 150 ml frisca lichida
  • 2 linguri zahar pudra''
  • 5 mere

Mod de preparare:

Separam ouale,albusurile le batem spuma tare,peste galbenusuri adaugam zaharul si le mestecam bine pana isi dubleaza volumul. '
Peste galbenusuri adaugam faina amestecata cu praful de copt,albusurile si le amestecam cu dosul unei linguri.
Adaugam cele 2 linguri de colorant si mai amestecam pana se incorporeaza complet.
Turnam compozitia intr-o tava de tarta unsa cu ulei si tapetata cu faina si dam la cuptor pentru 25 de minute.
Intre timp,batem tare frisca,o amestecam cu branza de vaci scursa si indulcim cu cele 2 linguri de zahar.
O dam la frigider pana se raceste blatul.
Taiem merele felii (nu trebuie neaparat sa le curatati de coaja).
Intindem branza peste blat,aranjam frumos merele si dam la frigider pentru o ora.
Se poate servi asa simplu sau cu orice fel de topping !
Pofta buna !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca iti place lauda-ma,daca nu,barfeste-ma dar nu prea tare !!