Tarta cu piept de pui




Ingrediente:
  • 1 piept de pui
  • 200 g smantana
  • 200 g cas razalit
  • busuioc
  • 3 oua
  • sare Pentru aluat:
  • 270 g faina
  • 150 g unt
  • 2 1/2 linguri apa

Mod de preparare:

Prima data facem blatul: Topim untul pe care il adaugam,peste faina cernuta,adaugam sare si apa si framantam bine,dupa care dam aluatul la frigider pentru 30 de minute.
 Intre timp pregatim umplutura: Taiem pieptul de pui cubulete si il calim intr-o tigaie,adaugam putina sare. 
Batem ouale si le amestecam cu smantana si busuioc. 
Intindem aluatul intr-o tava unsa cu ulei,il intepam din loc in loc cu furculita si il dam la cuptor pentru 10 minute. Dupa 10 minute il scoatem,punem pieptul de pui,deasupra casul si peste compozitia cu oua.
 Mai dam tarta la cuptor pentru inca cca 15-20 de minute.

Pofta Buna!



Comentarii