Tarta cu ton



Ingrediente:
  • 3 conserve ton in ulei de 170 g
  • praz
  • ardei
  • 150 g cascaval razalit
  • 2 oua
  • masline
  • 2-3 linguri smantana
  • 1 lingura pesmet
  • 1 lingura mustar
  • 250 g foietaj

Mod de preparare:

Ungem foietajul cu mustar si il dam 15 minute la cuptor.
 Intre timp pregatim umplutura pentru tarta: Taiem prazul felii,ardeiul cubulete,masline in doua iar tonul il lasam la scurs. 
Batem 2 oua,le amestecam cu smantana si 1/2 din cascaval.
 Presaram pe aluat pesmetul,adaugam prazul si ardeiul,dupa aceea tonul,maslinele,amestecul de oua iar pe deasupra presaram cascavalul ramas. 
Dam tarta la cuptor pentru 35-40 de minute pana prinde o crusta aurie.
Pofta Buna !!!



Comentarii