Tarta cu ton
Ingrediente:
- 3 conserve ton in ulei de 170 g
- praz
- ardei
- 150 g cascaval razalit
- 2 oua
- masline
- 2-3 linguri smantana
- 1 lingura pesmet
- 1 lingura mustar
- 250 g foietaj
Mod de preparare:
Ungem foietajul cu mustar si il dam 15 minute la cuptor.
Intre timp pregatim umplutura pentru tarta: Taiem prazul felii,ardeiul cubulete,masline in doua iar tonul il lasam la scurs.
Batem 2 oua,le amestecam cu smantana si 1/2 din cascaval.
Presaram pe aluat pesmetul,adaugam prazul si ardeiul,dupa aceea tonul,maslinele,amestecul de oua iar pe deasupra presaram cascavalul ramas.
Dam tarta la cuptor pentru 35-40 de minute pana prinde o crusta aurie.
Pofta Buna !!!
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Daca iti place lauda-ma,daca nu,barfeste-ma dar nu prea tare !!