Tocanita de cartofi



Ingrediente:
  • 2 kg cartofi,
  • 1 fir carnat,
  • 200 g sunca taraneasca,
  • 2 linguri pasta de guyas,
  • 2 cepe,
  • 2 morcovi,
  • putin ulei,
  • sare,piper,
  • boia,
  • patrunjel verde

Mod de preparare:

Curatam ceapa si morcovii.
Ceapa o taiem marunt,morcovii felii subtiri si le calim in putin ulei.
Dupa ce s-au calit,adaugam carnatul taiat felii si suncata taiata cubulete.
Le calim impreuna,adaugam apa si lasam sa fiarba carnea.
Pe urma adaugam cele 2 linguri cu pasta de guyas,sare,piper,boia dupa gust.
Cand este fiarta carnea,adaugam cartofii taiati cubulete. Lasam sa fiarba.
La sfarsit adaugam patrunjelul verde tocat.

Pofta Buna!


Comentarii