Tocanita de cartofi
Ingrediente:
- 2 kg cartofi,
- 1 fir carnat,
- 200 g sunca taraneasca,
- 2 linguri pasta de guyas,
- 2 cepe,
- 2 morcovi,
- putin ulei,
- sare,piper,
- boia,
- patrunjel verde
Mod de preparare:
Curatam ceapa si morcovii.
Ceapa o taiem marunt,morcovii felii subtiri si le calim in putin ulei.
Dupa ce s-au calit,adaugam carnatul taiat felii si suncata taiata cubulete.
Le calim impreuna,adaugam apa si lasam sa fiarba carnea.
Pe urma adaugam cele 2 linguri cu pasta de guyas,sare,piper,boia dupa gust.
Cand este fiarta carnea,adaugam cartofii taiati cubulete. Lasam sa fiarba.
La sfarsit adaugam patrunjelul verde tocat.
Pofta Buna!
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Daca iti place lauda-ma,daca nu,barfeste-ma dar nu prea tare !!