White Cake



  • Pentru 3 foi:
  • 375 g faina ,
  • 120 g unt,
  • 4 linguri zahar pudra,
  • 2 oua,
  • 1 1/2 lingura(rasa) cu amoniac dizolvat in 6 linguri lapte caldut.
  • Pentru crema:
  • 670 ml lapte ,
  • 70g amidon alimentar,
  • 80g zahar tos,
  • 70g ciocolata alba ,
  • 170g unt,
  • 100g zahar pudra,
  • 50 g nuca de cocos ,
  • 1 borcan compot visine

Mod de preparare:

Foile:
Framantam toate ingredientele pentru foi si impartim aluatul in 3 parti egale.
 Intindem foile pe dosul unei tavi, pe hartie de copt, le dam la cuptor cca 10 minute si le lasam la racit.
Crema: 
Punem intr-un bol 100 ml lapte din cantitatea totala. 
Adaugam amidonul si 80 g zahar tos si amestecam pana la omogenizare.
 Restul de lapte, impreuna cu untul, zaharul pudra si ciocolata le punem la fiert. 
Cand s-au topit untul si ciocolata, adaugam amestecul de amidon si amestecam pana se ingroasa.
 Adaugam nuca de cocos si amestecam pana se incorporeaza tot.
 Lasam crema la racit.
Punem prima foaie, 1/2 din crema, asezam visine scurse bine, punem a doua foaie, restul de crema, visine scurse si ultima foaie.
Pudram prajitura cu zahar pudra si o tinem la rece cateva ore.
Enjoy !



Comentarii