White Cake
- Pentru 3 foi:
- 375 g faina ,
- 120 g unt,
- 4 linguri zahar pudra,
- 2 oua,
- 1 1/2 lingura(rasa) cu amoniac dizolvat in 6 linguri lapte caldut.
- Pentru crema:
- 670 ml lapte ,
- 70g amidon alimentar,
- 80g zahar tos,
- 70g ciocolata alba ,
- 170g unt,
- 100g zahar pudra,
- 50 g nuca de cocos ,
- 1 borcan compot visine
Mod de preparare:
Foile:
Framantam toate ingredientele pentru foi si impartim aluatul in 3 parti egale.
Intindem foile pe dosul unei tavi, pe hartie de copt, le dam la cuptor cca 10 minute si le lasam la racit.
Crema:
Punem intr-un bol 100 ml lapte din cantitatea totala.
Adaugam amidonul si 80 g zahar tos si amestecam pana la omogenizare.
Restul de lapte, impreuna cu untul, zaharul pudra si ciocolata le punem la fiert.
Cand s-au topit untul si ciocolata, adaugam amestecul de amidon si amestecam pana se ingroasa.
Adaugam nuca de cocos si amestecam pana se incorporeaza tot.
Lasam crema la racit.
Punem prima foaie, 1/2 din crema, asezam visine scurse bine, punem a doua foaie, restul de crema, visine scurse si ultima foaie.
Pudram prajitura cu zahar pudra si o tinem la rece cateva ore.
Enjoy !
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Daca iti place lauda-ma,daca nu,barfeste-ma dar nu prea tare !!